Hej. Vill meddela att jag har stängt för beställningar och workshop en tid framöver på grund av  sjukdom. Det som finns på försäljning är fritt att köpa. 

Var rädda om er och varandra, och ha en riktigt god jul och ett gott nytt år.

🤶☃️🎄🎆

Nu är det riggat och klart. 🤩

På fredag är det äntligen dags. Jag kommer att finnas på loftet. Fredag ensam men på lördag och söndag har jag hjälp av härliga Linnea Enell. Så stanna till och prata en stund. Kanske du gillar mina vättar målade på brädor med en spännande historia. Så välkomna upp och köp. // Mia och Linnea Atelje Fenix

Storsatsning på julmarknad nu.

Nu är det fokus på julmarknad. Hallandsjul i Halmstad den 12-14 e november.

Nu börjar julen i studion. Gör lite marknadsgrejer

Nu börjar julen i studion. Gör lite marknadsgrejer.

In med nästa projekt. Medans färgen torkar på det ena bordet tar jag in nästa och kollar lite hur det ser ut. Blir en del jobb här också. Men I morgon kommer det ut ett bord en pedistal och minst fem smycken i butiken. Så glöm inte att besöka den.

Kapar till en ny skiva till en pedistal. Vi får se om det funkar. Annars får jag väl hitta på något annat.

När man ska slipa åtta ben som är lackade med båtfernissa är man glad att sambon har en svarv. Klarlacken är stenhård.

Nu är äntligen Klockan/Lampan klar. Klockan var i rätt dåligt skick. Det saknades en visare och detaljerna var skadade. Jag plockade isär allt och har sedan slipat, spacklat, riktat, polerat och målat allt. När luckan var klar så insåg jag att det skulle bli en fin lampa. Det går att sätta en blomma ovanpå eller ställa små fina saker inuti. Men bara att ha den på väggen med sitt varma ljus är vackert. Lägg märke till effekten på väggen genom de små runda fönstren på sidorna. Färgen är svart (på bilden ser den brun ut) med kopparfärgade detaljer. Pendeln och den lilla visaren är från ursprunget. Hållaren till lampan är också original. Och mässingsmärket som är signumet är placerad mitt i lampan och helt original.

Här skapas det allt mellan himmel och jord. Allt är inte på plats ännu men det funkar. Och snart är de första möblerna klara.

Då var jag äntligen igång.

Välkommen

Hej. 

Jag tar mig an gamla grejer ( allt mellan himmel och jord) och tillverkar nya alster av det. Det kommer att finnas ett exemplar av varje sak som skapas i min atelje. 

Dessa alster kommer ni kunna köpa här på min webbshop.

Så håll ögonen öppna. Den öppnar inom kort.

// Mia